Transport

M. de Groot B.V. beschikt over een met containerinstallaties en hydraulische kraan uitgevoerde vrachtauto welke kan voorzien van verschillende soorten laadbakken en hulpstukken voor allerlei verschillende toepassingen.

Zo worden met een auto voorzien van een kraan met een bereik  van ca. 10 m aluminium masten vervoerd en op het werk direct vanaf de auto in de grond geplaatst. Ook voor  het plaatsen van kasten enz.. is onze kraan zeer geschikt.

Verder worden voor een groot aantal klanten bouwmaterialen vervoerd, terwijl dezelfde auto vanwege zijn multifunctionele karakter ook kunnen worden voorzien van kipperbakken voor het vervoer van grond, bouw en afvalstoffen. Wij leveren ook zand en grind. Ook plaatsen wij containers voor bouw en afvalstoffen.

Verharding

M. de groot heeft zich ook toegelegd en gespecialiseerd in het aanleggen van rioleringen en weg verhardingen. Ook hier zijn de werken die worden gerealiseerd zeer divers van aard en omvang.

Voor aanleg van particulier straatwerk rondom woonhuizen tot verhardingen rondom bedrijfsgebouwen en complete aanleg van riool en wegenstelsels in opdracht van gemeentes en provincies. Ook het verzorgen van beplantingen dan wel complete tuinaanleg kan door ons in combinatie met gerenommeerde hoverniersbedrijven worden verzorgd.

 

 

F.Dezign copyright 2009